Balak propušta Svetsko Prvenstvo!

Kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Mihael Balak propustiće Svetsko Prvenstvo zbog povrede desnog članka.

Izvor: MT

Ponedeljak, 17.05.2010.

12:47

Default images

Fudbalski savez Nemačke objavio je u ponedeljak da su kapitenu nacionalnog tima pokidani ligamenti u desnom članku tokom finala FA Kupa između Čelsija i Portsmuta.

Balak će naredne dve nedelje nositi specijalnu cipelu, a treninzima će moći da se vrati tek za dva meseca. Balaka je u ponedeljak pregledao doktor reprezentacije i minhenskog Bajerna Hans-Vilhelm Miler-Volfart.

Balaku je članak i dalje bio veoma otečen, ali kako je FS Nemačke saopštio, 33-godišnjem fudbaleru karijera nije ugrožena.

Balak, koji je zabeležio 98 nastupa za Nemačku, povredio se posle starta Kevina-Princa Boatenga, koji će na Svetskom Prvenstvu nastupati za Ganu koja se nalazi u grupi sa Nemačkom, Srbijom i Australijom.

Čelsi je u finalu FA Kupa savladao Portsmut sa 1:0, a Balak je iz igre izašao u 44. minutu.

Prvi meč na Svetskom Prvenstvu Nemačku očekuje sa reprezentacijom Australije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: