Novi problemi za Južnu Afriku

Južnoafrička fudbalska federacija suspendovala je trojicu svojih zvaničnika, samo mesec dana pre početka Svetskog prvenstva.

Izvor: LB

Ponedeljak, 10.05.2010.

21:51

Default images

Savez je saopštio da se među njima nalazi i direktor nacionalnog tima Sifo Nkumane, a da su pored njega suspendovana još dvojica markentinških stručnjaka i da je protiv njih pokrenut disciplinski postupak. Međutim, u kratkom saopštenju se ne navode razlozi za takvu odluku Južnoafričke fudbalske federacije.

Primarni posao Nkumanea bio je organizovanje logostičke podrške reprezentaciji Južne Afrike, pa se ocenjuje da njegova suspenzija neće uzdrmati ekipu u pripremama za Svetsko prvenstvo koje se igra od 11. juna do 11. jula u toj afričkoj zemlji.

Domaćin predstojećeg Mundijala će igrati u A grupi sa reperezentacijama Meksika, Urugvaja i Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: