Stanojević: Još daleko od titule

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da njegov tim još uvek daleko od titule, bez obzira na pobedu u 138. večitom derbiju.

Izvor: LB

Subota, 08.05.2010.

21:25

Default images

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 1:0 u okviru 28. kola Jelen Superlige Srbije. Gol odluke postigao je reprezentativac Srbije Radosav Petrović u 73. minutu. „Bili smo dominantni tokom celog meča. Od samog starta smo išli na pobedu i tako smo se i postavili. Uspešno smo zaustavili Zvezdine kontranapade i kontrolisali utakmicu“, ocenio je Stanojević.

Trener ’crno-belih’ je dodao da je utakmicu obeležila sjajna atmosfera, koja je bila dostojna večitog derbija.

Još uvek smo daleko od titule, iako smo sada u velikoj prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Međutim, već u narednom kolu, protiv OFK Beograda, očekuje nas još jedan veoma težak meč“, istakao je Stanojević.

Sa druge strane, njegov kolega na klupi Crvene zvezde Ratko Dostanić čestitao je Partizanu pobedu.

Pre svega čestitam Partizanu na pobedi. Bila je ovo dobra predstava sa dosta agresivnosti. Ušli smo dobro u meč, dobro parirali Partizanu, ali nam je na kraju nedostajalo svežine“, rekao je Dostanić.

Iznenada smo primili gol i posle toga jednostavno nismo uspelida se vratimo. Bez obrira na poraz u derbiju ponosan sam na moje igrače, jer su u tri dana pokušali da osvoje duplu krunu“, dodao je trener Zvezde.

Ni Stanojević ni Dostanić nisu želeli da komentarišu sporne situacije u derbiju.



Partizan dva kola pre kraja takmičenja ima četiri bod više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: