Ivanovićeva pobedila i Azarenku

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Rimu pobedom nad Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom u dva seta 6:4, 6:4.

Izvor: NK

Utorak, 04.05.2010.

21:04

Default images

Meč je trajao jedan čas i 36 minuta. Srpska teniserka je u oba seta imala brejk zaostatka, ali je odličnom igrom uspevala da ih nadoknadi. Njena protivnica u narednoj rundi biće Ruskinja Jelena Dementijeva protiv koje je gubila u sva četiri dosadašnja međusobna okršaja.

U meču Ivanoviće i Azarenke viđeno je čak osam brejkova. Beloruskinja je na startu meča oduzela protivnici servis, ali je Ana u finišu seta napravila seriju i rešila taj deo igre u svoju korist.

Srpska teniserka, koja titulu nije osvojila još od 2008. godine, imala je u dva navrata brejk zaostatka u drugom setu. Međutim, ono što nije bilo karakteristično za nju u poslednje vreme, bila je najbolja u presudnim momentima meča, stigla je do dve meč lopte na servis Azarenke, drugu je iskoristila i trijumfovala.

Ivanovićeva i Dementijeva su se sastale samo jednom na šljaci, Berlinu 2008. godine i tada je Ruskinja pobedila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: