Trema i poraz Marka Đokovića

Marko Đoković poražen je u prvom kolu Serbia Opena od Italijana Alesija di Maura u tri seta 6:7, 7:5, 6:0 posle dva časa i 25 minuta igre.

Izvor: NK

Utorak, 04.05.2010.

19:12

Default images

Srpski teniser, koji je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na beogradskom turniru, imao je dve vezane meč lopte na svoj servis u drugom setu, ali ih nije iskoristio. Potom je došlo do naglog pada u igri što je iskusni Italijan iskoristio i plasirao se u drugu rundu gde će mu protivnik biti Švajcarac Stanislas Vavrinka.

Mlađi brat Novaka Đokovića odlično je igrao u prvom i do devetog gema drugog seta. Imao je u prvom setu brejk prednosti, ali je dozvolio protivniku da se vrati u igru pa je taj deo meča rešren u taj brejku. 19-godišnji Đoković bio je još bolji u nastavku, stilom igre podsećao na Novaka. Ponovo je oduzeo servis protivniku, došao do prilike da servira za meč i onda je stao.

Dve vezane meč lopte nije iskoristio, dolazi do pada u igri i nesigurnosti što je Di Mauro iskoristio, izjednačio na 1:1 u setovima, a potom bez izgubljenog gema u trećem setu rešio meč u svoju korist.
FoNet
Najveću podršku Marko je tokom celog meča dobijao od svoje porodice i starijeg brata Novaka, koji je saznao ime protivnika u drugom kolu.Drugi teniser sveta i prvi nosilac će u četvrtak od 20 časova igrati protiv Italijana Fabija Fonjinija, koga je savladao u njihovom jedinom međusobnom duelu u Šangaju prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: