EL: Juniori FMP-a opet brane trofej

Posle dve uzastopne tituleu Madridu i Berlinu, juniori FMP-a u sredu putuju u Pariz, gde će, pokušati da po drugi put odbrane titulu prvaka Evrope.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.05.2010.

15:54

Default images

“Nike International Junior Tournament”, originalni je naziv turnira, koji počinje u četvrtak, šestog maja. Za titulu se bori osam timova, od kojih su četiri pobednici kvalifikacionih turnira - u Beogradu, čiji je domaćin i pobednik bio upravo FMP, u Rimu je trijumfovao litvanski Žalgiris

U španskom L'Hospitaletu najbolji je bio španski Kahasol, a u Londonu slovenačka Olimpija. Ostali učesnici su italijanski Beneton, španska Unikaha, francuski INSEP i hrvatski Split.

Timovi su podeljeni u dve grupe, u A su FMP, Split, Beneton i Unikaha, a u B Olimpija, Žalgiris, INSEP i Kahasol. Turnir otvaraju upravo vladajući šampioni protiv Benetona, u četvrtak u 14 časova. Sve utakmice će se igrati na parketu dvorane “ Bersi”, dok će pobednici grupa u nedeljnom finalu odmeriti snage na glavnom terenu ove čuvene dvorane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: