DV: Moramo biti potpuno angažovani

Partizan je bio ubedljiv protiv Tamiša na otvaranju nove sezone u Superligi, a trener Vujošević je istakao da njegov tim mora da igra maksimalno angažovano.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Subota, 10.04.2010.

22:09

Default images

'Crno-beli' su pobedili 93:52 iako su gosti veoma dobro parirali u prvih 20 minuta. "U prvom poluvremenu se pokazalo da moramo igrati potpuno angažovano kako bi mogli da delimo minute. Tamiš je samim plasmanom u Superligu ostvario fantastičan uspeh. Nije nimalo naivan tim što je pokazao i na pripremnom meču sa FMP-om koji su dobili sa pola koša".

Partizan već u utorak igra sledeći meč, a ovaj put u 'Pioniru' gostuje Radnički koji je u prvom kolu bio ubedljiv protiv Metalca.

"Ritam je frekventan. Skauting, raspoloženje i energija se moraju podrediti tome. Sada nas očekuje znatno jača utakmica protiv Radničkog koji ima dobar tim i veliku ambiciju da završi među četiri tima koja će sledeće sezone igrati u NLB ligi. Sećamo se utakmice u Beogradu, a i ovaj put će verovarno biti agresivni".

Partizan do kraja sezone, pored borbe za odbranu titule u Superligi, očekuje i odbrana NLB lige na F4 u Zagrebu, i kao kruna sjajne sezone fajnal for Evrolige u Parizu od 7-9. maja.

"Moramo da održavamo formu i blago je podižemo. Najvažniji je da vrhunac dostignemo kada to bude bilo najvažnije, a da se pri tome

ne izgube utakmice koje ne smeju da se izgube“, zaključio je trener 'crno-belih' Duško Vujošvić.

Igrači i stručni štab Tamiša rekli su da im je bilo drago što su mogli da igraju protiv osmostrukog uzastopnog prvaka Srbije. Trener
gostiju Bojan Jovičić čestitao je i Partizanu plasman na završni turnir Evrolige.

"Velika je čast što smo uopšte mogli da igramo sa Partizanom u takmičarskoj utakmici. Igra nam se potpuno raspala u drugom poluvremenu. Izgleda da su igrači odustali na 20 poena zaostatka, što nije karakteristika ove ekipe. Žao mi je što nismo pokazali borbenost", rekao je Jovičević.

Kapiten Dejan Đokić kratko je sažeo pristup Tamiša večerašnjem meču.

"Došli smo da učimo od najboljih, a sledeće utakmice će pokazati koliko smo naučili", rekao je Đokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: