Fejsa završio sezonu?

Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa mogao bi zbog povrede da propusti ostatak sezone, piše „Sport“ u subotnjem izdanju.

Izvor: MT

Subota, 10.04.2010.

13:18

Default images

Iako se posle preliminarnih pregleda verovalo da će Fejsa pauzirati oko dve nedelje, posle snimanja magnetnom rezonancom u petak utvrđeno je da vezni igrač ’crno-belih’ ima povredu ligamenata, što bi značilo da će 21-godišnji fudbaler biti van terena nekoliko meseci. Fejsa se povredio u Japanu, na utakmici reprezentacije Srbije sastavljene od igrača Jelen Superlige.

Fejsa je bio na snimanju i ima indicija da je povredio i prednji ukršeni ligament kolena“, rekao je dr Sead Malićević za Sport.

Magnetna rezonanca je pokazala povredu kolateralnog medijalnog ligamenta, ali je pokazala i dodatni problem u prednjoj vezi kolena, zbog koga kod svih nas postoji sumnja i strah da je sve to mnogo ozbiljnije nego što zapravo jeste“, rekao je dr Malićević.

Parizanov klupski lekar je rekao da će konačna situacija oko Fejsine povrede biti poznata u ponedeljak.

U ponedeljak ćemo znati sa sigurnošću da li je došlo do povrede prednje veze. Ukoliko se ispostavi da je tako, Fejsa će morati na operaciju, a oporavak u slučaju takve operacije traje mesecima“, zaključio je doktor Malićević.

Predsednik Partizana Dragan Đurić prethodno se žalio zbog odluke FSS da se u Japan pozove šest igrača iz Partizana, izjavivši da "FSS radi protiv Partizana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: