Hemofarm u Vršcu dočekuje Olimpiju

Trener košarkaša Hemofarma Željko Lukajić istakao je da njegove igrače zanima samo pobeda protiv ljubljanske Olimpije u poslednjem kolu NLB lige.

Izvor: B92

Petak, 19.03.2010.

17:56

Default images

Vrščani su u utorak pobedili Zagreb (83:77) na gostovanju, posle produžetka, pa im je za plasman na završni turnir regionalnog takmičenja dovoljan čak i poraz od "zmajčeka", pod uslovom da bude manji od 16 poena razlike.

"Pobedom u Zagrebu značajno smo olakšali posao, pa sa manje tenzije dočekujemo Olimpiju. Ipak, kao pravi sportisti razmišljamo samo o novom trijumfu. Na taj način želimo da završimo dobru sezonu i da potvrdimo da naši uspesi nisu bili slučajnost, već da su rezultat napornog rada", rekao je Lukajić.

Stručnjak koji je prepordio Vrščane smatra da njegovi izabranici ne smeju sebi da dozvole luksuz da se poigravaju u duelu sa Olimpijom.

"Mogućnost da učesnik završnog turnira NLB lige sledeće sezone igra u kvalifikaicjama za Evroligu ptredstavlja dodatni motiv za trijumf nad prvakom Slovenije. Takođe, moramo se potruditi da poboljšamo srpski koeficijent u regionalnom takmičenju", naglasio je Lukajić, koji ima dosta respekta prema gostima iz Ljubljane.

U predstojećem duelu za "farmaceute" će najverovatnije nastupiti i Bojan Krstović, iako iskusni krilni igrač zbog povrede nije trenirao prethodnih dana.

Utakmica Hemofram – Olimpija igra se u subotu od 18 časova u dvorani "Milenijum" u Vršcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: