Đokovići ne grade akademiju u KG

Kompanija Femili sport, čiji je vlasnik porodica Novaka Đokovića, saopštila je da zbog političkih pritisaka odustaje od gradnje teniske akademije u Kragujevcu.

Izvor: B92

Petak, 19.03.2010.

14:12

Default images

"Kompanija Femili sport bila je spremna da u roku od tri meseca počne građevinske radove na izgradnji akademije. Procena je, međutim, da bi dalje insistiranje na ovoj investiciji značilo nastavak neargumentovanih i perfidnih napada na našu firmu i porodicu Đoković", navodi se u saopštenju Femili sporta.

Kompanija ističe da ne želi da se meša u lokalne političke prilike, ali i da "neće da bude sredstvo za ispunjenje nečijih političkih ambicija".

To je, kako se navodi, razlog što je Femili sport odlučio da gradu Kragujevcu vrati zemljište koje je dobio u zakup na 99 godina.

Femili sport je podsetio da je odluku o dodeljivanju zemljišta na korišćenje Skupština grada Kragujevca donela jednoglasno 31. januara 2008. godine.

Prema ugovoru, rok za početak izgradnje bio je 4. decembar 2009. godine, ali radovi nisu počeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: