Džomba:Lukića isključiti iz fudbala

Finansijer kulskog Hajduka Nikola Džomba rekao je da bi Vladana Lukića trebalo isključiti iz fudbala ako je tačno da je pretio Tomislavu Karadžiću..

Izvor: B92, Sportski žurnal

Petak, 19.03.2010.

10:37

Default images

„Ako su tačne Karadžićeve tvrdnje da je bilo reči o pretnjama, onda dileme ne sme da bude. Predsednika Zvezde trebalo bi isključiti iz fudbala. Zar je moguće da se bilo koji pojedninac pretećim glasom obraća prvom čoveku nacionalnog saveza“, izjavio je Džomba za „Sportski žurnal“.

„Imajući u vidu da je Fudbalski savez Srbije državni organ, onda ispada da su Lukićeve pretnje udar na državu! To je kriminalni gest i niko nema pravo da zatvara oči pred tim problemom“, dodao je Džomba.

Džomba odlučno demantuje glasine da je ikada učestvovao u sumnjivim radnjama, i on i klub koji finansira.

„Ni slučajno! Ako neko ima dokaze da sam učestvovao u sumnjivim poslovima, slobodno neka to kaže javno, nikada nisam namestio utakmicu. Da jesam, Hajduk verovatno ne bi bio na 14. mestu na tabeli“.

Finansijer Hajduka smatra da je situacija u srpskom fudbalu bolja nego ranije.

„Svi znaju šta se dešavalo u prošlosti, saznanja o tome objavljena su u ’Insajderu’. Toga više nema, čini mi se da sistem ’tri za tri’ odavno nije na snazi, u tom smislu sam govorio misleći da je situacija bolja nego ranije“, zaključio je Džomba za „Sportski žurnal“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: