Španović spremna za dobre rezultate

Reprezentativka Srbije u skoku u dalj Ivana Španović počela je pripreme za glavna takmičenja koja je očekuju ovog leta.

Izvor: B92

Utorak, 02.03.2010.

21:37

Default images

Osvajačica zlatne medalje sa Univerzijade u Beogradu i srebra na juniorskom EP trenutno trenira u Novom Sadu. „Trenutno sam zdrava, dobro treniram i nadam se dobrim rezultatima kao i uvek. Kada budu bliza velika takmičenja planiramo da kao i svake godine u deo priprema odradimo i u inostranstvu“. rekla je Ivana Španović za B92.

Prvo ozbiljna takmičenja našu skakačicu u dalj očekuju u maju.

Zimski deo se završio, počeli smo pripreme za Otvoreno prvenstvo koje počinje u maju. Glavno takmičenje koje nas čeka je ekipno prvenstvo Evrope u Beogradu (19/20. jun) i Prvenstvo Evrope u Barseloni krajem jula (27. jul - 1. avgust)“.

Španovićeva je u programu Olimpijskog komiteta koji bi trebalo da joj omogući bolje uslove za rad.

„Svakako da je olakšavajuća okolnost. Imamo određena sredstva koja koristimo samo u pripremama, tako da će od ove godine biti mnogo spremitise za Olimpijske igare“.

Igre u Londonu 2012. svakao su glavna odrednica svih naših sportista.

„London nam je glavni cilj. Međutim, kako se spremamo za bilo koje takmičenje tako se spremamo i za London. Imamo još dve godine do Igara pa ćemo videti kako ce biti“.

Nedavno su završene Zimske olimpijske igre u Vankuveru gde je učestvovalo deset srpskih sportista.

„Mnogo sa navijala za njih. Pratila sam ih i jer su tamo bila naša tri atletičara. Znam kakvim su uslovima trenirali i koliko su spremni otišli. S obzirom da su oni zadovoljni postignutim i ja sam zadovoljna i delim taj uspeh“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: