Dogovor Boška Đurovskog i Zvezde

Boško Đurovski i Crvena zvezda su postigli dogovor pa nekadašnji trener neće tužiti beogradski klub, pišu beogradski sportski dnevnici.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Četvrtak, 14.01.2010.

14:01

Default images

Dug od 33.000 evra, star više od dve godine, Crvena zvezda će regulisati kada bude imala novca a nekadašnji igrač i trener 'crveno-belih' pristao je da to bude u više rata. "Sve smo se dogovorili za dva minuta i time izbrisali određene nesporazume, ako ih je uopšte i bilo. Đurovskom će sve biti isplaćeno u ratama," izjavio je generalni sekretar Crvene zvezde Andrija Kleut.

Đurovski je zadovoljan izašao iz upravne zgrade kluba i otišao da gleda trening ekipe Vladimira Petrovića.

"Nijednog trenutka nisam imao pomisao da tužim Zvezdu, jer ona je moja kuća. Iritirao me je jedino nedostatk komunikacije. Verujem da je nova uprava bila u škripcu sa vremenom, svestan sam da ima dosta problema, ipak, sad je sve dogovoreno na obostrano zadovoljstvo. Imam razumevanje za trenutnu situaciju," rekao je Đurovski.

Pored dogovora sa Đurovskim Zvezda se o isplati duga ove zime dogovorila i sa Mirnesom Šišićem, a na spisku onih koji u tužili klub su nekadašnji igrači Mladenović, Suzuki i Bronovicki kao i bivši trener Zeman.

Crvenu zvezdu je svojevremeno tužio i makedonski klub Rabotnički zbog obeštećenja za Ivana Tričkovskog ali je sa većinom onih koji su se obratili sudu postignut dogovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: