Zenit želi Pavljučenka

Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga navodno je zainteresovan da angažuje ruskog reprezentatiivca i igrača engleskog Totenehema Romana Pavljučenka.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 13.01.2010.

14:28

Default images

Kako prenose britanski mediji Pavljučenko nije u prvom planu trenera Harija Rednapa, koji prednost u napadu daje Džermejnu Defou, Robiju Kinu i Piteru Krauču. Prema pisanju Gardijana, Rednap bi pristao na ponudu od 10 miliona funti, pošto mu je uprava kluba savetovala da sam obezbedi sredstva za nove igrače.

Pavljučenko je već duže vreme nezadovoljan statusom u ekipi, što je i priznao krajem prošle godine.

"Mislim da mi se trener ruga", rekao je on.

Mediji su pisali i da bi reprezentativac Rusije mogao da napusti londonski klub i pređe na pozajmicu u Sporting iz Lisabona, ali je agent 28-godišnjeg napadača, Oleg Artemov, odbacio takvu mogućnost.

"Uprava Totenhema je spremna da pregovara o prodaji Romana Pavljučenka, ali ne žele ni da razmišljaju o pozajmici", rekao je Artemov.

Pavljučenko je u karijeri igrao za Dinamo iz Stavropolja, Rotor iz Volgograda i Spartak iz Moskve. Za reprezentaciju Rusije odigrao je 31 utakmicu i postigao 15 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: