Kempbel se vraća u Arsenal

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Sol Kempbel rekao je da će uskoro potpisati ugovor sa Arsenalom.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 13.01.2010.

11:15

Default images

Kempbel je prethodnih nedelja trenirao sa Arsenalom, a u utorak uveče odigrao je 45 minuta za rezervni tim "tobdžija" protiv Vest Hema. Arsenal je na toj utakmici pobedio sa 4:2.

Bivši reprezentativac je slobodan igrač, pošto je u decembru napustio četvrtoligaški klub Nots Kaunti, posle samo jedne utakmice.

"Mislim da ću potpisati ugovor i ostati u Arsenalu do kraja sezone. Potrebne su mi utakmice, barem i za rezervni tim. Ovo je sjajno, fantastično", rekao je on.

"Veoma sam uzbudjen, naporno sam trenirao i stigao do ove šanse. Trener Arsen Venger nije glup, ne bi me doveo u klub da mu se nije svidelo kako igram", dodao je 35-godišnji odbrambeni fudbaler.

Kempbel je pet godina igrao za Arsenal, od 2001. do 2006. godine i za to vreme osvojio je dve titule u Premijer ligi i tri FA Kupa. Igrao je još za Totenhem i Portsmut.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 73 puta i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: