Jelena Dokic pobednica turnira u Birmingemu (update)

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 16.06.2002.

17:02

Default images

Najbolja jugoslovenska teniserka Jelena Dokic, pobedila je na turniru u Birmingemu.

Ona je u finalu savladala Ruskinju Anatoljiu Miskinu sa 2:0 u setovima (6:2, 6:3). Podsetimo, Dokiceva je bila prvi nosilac na ovom turniru, a za pobedu joj je pripao cek od 27.000 dolara.

Ona u ponedeljak startuje kao prvi nosilac na turniru u Istburnu, ciji je fond 585.000 dolara.

Evo liste nosilaca:

1. Jelena Dokic (Jugoslavija) 2. Sandrin Testud (Francuska) 3. Barbara Sit (Austrija) 4. Silvija Farina Elija (Italija) 5. Megan Sonesi (SAD) 6. Iroda Tuljaganova (Uzbekistan) 7. Peti Snider (Svajarska) 8. Tamarin Tanasugarn (Tajland)

"Dobar uvod za Vimbldon"

Posle meca Jelena Dokic izrazila je zadovoljstvo sto je prvi put u karijeri osvojila jedan turnir koji se igra na travnatoj podlozi:

"Ovo mi svakako daje dodatno samopouzdanje pred pocetak turnira u Vimbldonu.Do sada sam osvajala trofeje na svim podlogama sem travi, iako sam uvek dobro igrala na Vimbldonu".

"Igrala sam dobro cele nedelje, cak i kada sam bila pod pritiskom.Ali prolazila sam kroz brejk poene i taj brejkove veoma dobro.Osecam se mentalno snazno",
dodala je Dokic u izjavi novinarima u Bigmingemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: