Novi ugovor Atletskog saveza

Atletski savez Srbije i Delta sport potpisali su sponzorski ugovor na dve godine vredan 200.000 evra.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 22.12.2009.

14:40

Default images

Atletska reprezentacija će u tom periodu nositi opremu "Najki" (Nike). Generalni direktor Delta sporta Goran Karić istakao je da mu je zadovoljstvo što se kao distributer "Najkija" vraća korenima ove firme i onda podsetio da je ta kompanija počela da radi 1964. kao proizvođač patika za trčanje.

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović ocenio je da je danas "srpska atletika dobila velikog sponzora".

"Prvi put u istoriji srpske atletike sportisti će dobijati od "Najkija" bonuse za zapažene rezultate na velikim takmičenjima", rekao je Jevrosimović i najavio još sponzorskih ugovora u narednom periodu.

On je dodao da će atletičari Srbije pri put u "Najki" opremi učestvovati na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: