Kamoranezi dva meseca van terena

Prvotimac Juventusa i reprezentativac Italije Mauro Kamoranezi odsustvovaće sa terena dva meseca zbog povrede butnog mišića.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

21:29

Default images

Kamoranezi se povredio u nedelju na prvenstvenoj utakmici koju je Juventus izgubio od Barija rezultatom 3:1 na stadionu "Sveti Nikola". "Mauro je sada bolje i počeo je da se kreće bez štaka. U ovom trenutku prognoza je da bi mogao da se vrati u tim za dva meseca, ali sa takvim povredama se nikada ne zna koliko će oporavak tačno da traje", navodi se u zvaničnom saopštenju na sajtu Juventusa.

Italijanski mediji pišu da je to dobra vest, jer se u prvom trenutku pretpostavljalo da će Kamoranezi morati da bude operisan, što bi značilo da ne bi igrao do leta i da bi propustio i Svetsko prvenstvo.

Za Juventus je to novi problem jer se na listi povređenih već nalaze Đanluiđi Bufon, Đorđo Kjelini, Mohamed Sisoko i Vinćenco Jakinta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: