Berić: "Nije Kajzeri tako loš..."

Tim menadžer selekcije Srbije Miroslav Berić obišao je Kajzeri, grad koji će biti domaćin izabranicima Dušana Ivkovića u prvoj fazi takmičenja na SP u Turskoj.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Četvrtak, 17.12.2009.

10:18

Default images

Grad koji je smešten na nadmorskoj visini od 1015 metara, poznat je kao rodno mesto predsednika Turske, Abdulaha Gula, ali i kao mesto, iz koga poreklom potiče čuvena grčka porodica Onazis.

Berić je odmah nakon žreba bio u izvidnici, ono što je video u Kajzeriju, gradu u centralnoj Anadoliji obećava dobre uslove za ekipu Srbije:

"Sve što je nama potrebno je na visokom nivou. Dvorana je nova, kapaciteta 6000 mesta.Smeštaj je u hotelu "Hilton" koji se nalazi u centru grada,. Za razliku od Istanbula sve je blizu, pa se neće gubiti vreme u putovanjima i transferima od hotela do dvorana."

U Kajzeriju, industrijskom gradu, obožavaju fudbal. Grad je u velikoj ekspanziji što se vidi i po fudbalskom klubu, koji je lider na tabeli turskog prvenstva, i novom stadionu koji podseća na "Alianc Arenu" u Minhenu:

"U blizini tog sjajnog stadiona je i više nego korektna dvorana u kojoj igra lokalni tim, pa će u slučaju nedostatka termina i ona poslužiti kao dvorana za trening" kaže Berić, kome su domaćini najavili da će u Kajzeriju krajem avgusta biti oko 30 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: