Babić ostaje, Sampa želi Tadića?

Serija poraza u finišu jesenjeg dela sezone, neće doneti promene na klupi Vojvodine, pošto Branko "Sosa" Babić ostaje prvi trener, odlučeno je na UO kluba.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

09:59

Default images

Međutim, iako višesatna sednica nije donela "revolucionarne" promene i vesti, jasno je da će posle ispadanja iz šampionske trke biti ozbiljnijih promena u igračkom kadru kluba iz Novog Sada. Beogradski mediji prenose da klub uz dobru ponudu mogu da napuste bukvalno svi, osim mladog Medojevića, koji se ozbiljno nametnuo tokom jeseni.

Ostaje pitanje gde bi mogli Mrđa (koji ima dve ponude), i posebno Dušan Tadić.

"Sportski Žurnal" prenosi da je za Dušana Tadića zainteresovana Sampdorija iz Đenove. Klub koji je nekada vodio Vujadin Boškov, imao je u prošlosti dobra iskustva sa igračima iz Srbije. Podsetimo, za Sampa su svojevremeno igrali Mihajlović, Jugović, Sakić, Živković, Jovičić...

Izveštaj Branka Babića o jesenjem delu sezone (uključujuči i tri poraza u nizu od Rada, Javora i Napretka) je prihvaćen, pa nema sumnje da će trener "lala" imati slobodu i u pravljenju ekipe, što bi moglo da znači da će Vojvodina drugi deo sezone započeti u prilično izmenjenom sastavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: