Adžić: Izgubili bitku, dobićemo rat

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić kaže da poraz od Partizana boli sve u klubu, ali da prava borba tek predstoji.

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2009.

18:25

Default images

“Derbi je iza nas. Idemo dalje. Poraz svakako nije prijatan, ali prvenstvo traje mnogo duže od jednog ili dva meča. Mislim da smo za 80 minuta meča, koliko je zaista odigrano, propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni. Nismo jednostavno imali sreće. Odnosno, nismo je zaslužili. Čestitam Partizanu na pobedi, dobili su ‘bitku’, ali mi ćemo dobiti ‘rat’”, izjavio je Adžić.

Adžić kaže da jedan poraz ne sme da baci u senku sve što je urađeno u proteklom periodu.

“Niko ne sme da zaboravi da su nas u junu mesecu svi osporavali. Prognozirali su nam da ćemo jedva biti u vrhu tabele. Ponosan sam na svoje saradnike koji su u poslednjih šest meseci uradili ogroman posao i od osporavane ekipe stvorili tim koga se drugi plaše. Velika radost igrača Partizana po završetku meča na Marakani nam je najbolji pokazatelj respekta koji uživa ovaj tim Zvezde. Nastavićemo da opravdavamo taj respekt”.

Adžić smatra da su nove pobede najbolji lek za oporavak posle poraza

“Cilj Crvene zvezde u kalendarskoj 2009. godini je da osvoji jesenju titulu i do tog cilja su nam ostale još dve utakmice, još dve pobede. Treba nam šest bodova da bismo pokazali da smo najbolja ekipa jeseni. Crvena zvezda je do juče imala seriju od 12 mečeva bez poraza u prvenstvu i svakoj seriji jednom mora da dođe kraj. Nije nam drago što se desilo baš sada, ali biće prilike za revanš. Sada igrači misle samo na BSK koji nas čeka u subotu”, zaključio je sportski direktor Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: