Đokić trener Mašinca

Jedan od najboljih valjevskih košarkaša svih vremena Vladimir Đokić novi je trener Mašinca iz Kraljeva.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.11.2009.

17:01

Default images

U toj ekipi sada će igrati i bek šuter Vladimir Panić (28), koji je ponikao u Metalcu, potom igrao u slovenačkim klubovima i sarajevskoj Bosni, a u prošloj sezoni bio je u Iranu. Za Mašinac je u subotu debitovao i centar Milan Bjegović (27), koji je raskinuo ugovor sa Metalcem, a za beogradski Partizan igrao je kao junior u vremenu kada je "plej" crno-belih bio Vladimir Đokić.

Đokić je prve košarkaške korake načinio u valjevskom Studentu, afirmisao se u Metalcu, a potom je uspešno nosio dres subotičkog Spartaka, Partizana i Crvene zvezde, kao i nekih madjarskih ekipa.

Kod selektora Želimira Obradovića bio je kandidat za reprezentaciju SRJ na Olimpijskim igrama 1996, u Atlanti (SAD), ali nije uspeo da se izbori za mesto medju 12, pa je u Beograd vraćen uoči početka olimpijskog turnira.

Đokić je do sada vodio srpskoligaške ekipe Gimnazijalac iz Valjeva i Kolubaru iz Lazarevca, a na klupi Mašinca nasledio je Srboljuba Đorđevića pod čijim je rukovodstvom ta ekipa u Košarkaskoj ligi Srbije do sada zabeležila jednu pobedu i pet poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: