Zvezda otpustila Dvejna Džonsa

Dvejn Džons više nije centar Crvene zvezde, pošto je klub rešio da ga otpusti zbog, kako je navedeno na zvaničnom sajtu, "privatnih problema".

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

23:59

Default images

"Džons nam je rekao da ima privatne probleme, što se videlo po njegovom ponašanju. Non-stop je bio na vezi sa Amerikom. Iako nam je u ovom momentu izuzetno potreban, mislili smo da je ljudski da mu izađemo u susret kako bi bio uz porodicu. Po ugovoru smo mogli da ga zadržimo, ali pitanje je koliko bi nam u ovakvoj situaciji pomogao", rekao je generalni menadžer Milan Opačić.

Džons je u dresu 'crveno-belih' proveo samo nekoliko dana i odigrao trening meč sa Mega Vizurom. Kako nezvanično saznajemo, Džons nije bio na treningu u sredu, a bio je i prilično nemotivisan za rad.

Američki centar je u dosadašnjoj karijeri nastupao za NBA ekipe Boston, Klivlend i Šarlot, a letos nije prošao u prvi tim San Antonija.

Crvena zvezda sada nastavlja potragu za centrom koji bi bio standardni član prve petorke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

164 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: