KK Zvezda i dalje bez predsednika

Upravni odbor Košarkaškog kluba Crvena zvezda izabrao je Izvršni odbor, koji bi trebalo u najkraćem roku da donese odluku o kandidatu za predsednika.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 19.10.2009.

21:43

Default images

Izvršni odbor čine Slobodan Vučićević, Zoran Drakulić, Klod Kolaro, Božidar Maljković, Nenad Šarenac, Goran Trivan i Bratislav Đorđević. Formiran je i Stručni savet, koji će biti zadužen za stručnu politiku kluba i unapređenje rada u svim kategorijama.

Stručni savet činiće Ranko Žeravica, Bratislav Đorđević, Božidar Maljković, Branko Kovačević, Aco Petrović, Goran Miljković i Milan Opačić.

Upravni odbor potvrdio je da će klub prisustvovati proslavi stogodoišnjice košarke u Mađarskoj, koja se 3. novembra održava u Budimpešti. Takođe, generalni menadžer Milan Opačić i član IO Božidar Maljković predstavljaće Crvenu zvezdu na žrebu za Evrokup 29. oktobra u Barseloni. Tom prilikom čelnici kluba održaće nekoliko sastanaka sa predstavnicima Evrolige i ULEB-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: