Danilović: "Rad se uvek isplati"

Predsednik Partizana Predrag Danilović kaže da meč sa Unikahom iz Malage u četvrtak nije "pitanje života i smrti" i da je sezona tek počela.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2009.

21:38

Default images

"Navijači znaju kako radimo i svesni su da se naporan rad i strpljenje uvek isplate. Ne treba od utakmice sa Unikahom praviti meč između života i smrti. Sezona je tek počela ima još mnogo da se igra, ali nadamo se da će sve biti u redu", izjavio je Danilović i rekao da očekuje pun 'Pionir' i dobro navijanje.

"Nadam se da će u duelu sa Unikahom dvorana biti puna i da će naši navijači biti na istom nivou kao i prošle. To znači da će nas bodriti u svakom trenutku, da će navijati bez bilo kakvih ekcesa, što je velika stvar, i da će imati strpljenja", dodao je predsednik 'crno-belih'.

Bo Mekkaleb, pojačanje Partizana na poziciji pleja, verovatno će zaigrati protiv Unikahe.

"I dalje čekamo njegovu ispisnicu iz turskog Mersina. Nadamo se da neće biti poteškoća i da će on biti u timu na startu Evrolige", kaže Danilović i dodaje da uskoro očekuje pojačanje na poziciji krilnog centra:

"Očigledno nam je potrebna još jedna četvorka. Intenzivno radimo na tome. Mislim da će tokom sledeće nedelje i to biti završeno. Ne znam da li ćemo biti u stanju da nekog potpišemo do meča sa Unikahom jer ne zavisi sve od nas već i od nekih administrativnih stvari koje ne mogu da se zaobiđu. Ali, uskoro ćemo biti kompletni".

Partizan u prva dva meča nove sezone ima polovičan učinak – poraz od Cibone u Beogradu i pobeda nad Heliosom u Domžalama.

"Biće još mnogo utakmica. Praviti neku euforiju ili nezadovoljstvo već sada na početku bilo bi potpuno suludo. Mislim da bismo svi pregoreli ako bismo od prvog minuta preterano brinuli za neke stvari koje su očigledne. Kada to kažem, mislim na činjenicu da nismo kompletirali tim i da je ekipa još umorna od turneje po Americi. Dobra je stvar što smo pobedili Helios, tradicionalno nezgodnog protivnika. Nama je bilo teško da igramo u Domžalama i kada smo imali i bolje ekipe, tj. uigranije. Ovaj tim tek treba da se kompletira, na putu smo da to ostvarimo", zaključio je predsednik Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: