Đoković u podne protiv Simona

Najbolji srpski teniser i drugi nosilac Mastersa u Šangaju, Novak Đoković u petak od 12 časova igra četvrtfinalni meč turnira protiv Francuza Žila Simona.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2009.

23:58

Default images

Đoković je u osmini finala pobedio Nemca Rajnera Šitlera sa 2:0 – po setovima 6:4, 6:2 za jedan sat i 24 minuta. Simon se među osam najboljih plasirao pobedom nad Čehom Tomašem Berdihom sa 6:3, 6:4. Simon je morao da spasi šest od sedam brejk lopti Čeha kako bi ga savladao. Simon je pre tri nedelje osvojio svoj poslednji trofej kada je u Bangkoku pobedio Troickog.

"U poslednjih nekoliko mečeva nisam baš najbolje igrao na prvi servis. Bitno je da samo igrao koliko je bilo dovoljno za pobedu“, izjavio je Đoković.

Đoković i Siomon su se do sada četiri puta sastajali, a srpski teniser je tri puta bio bolji od Francuza koji je dobio samo prvi duel. Poslednji put Đoković je pobedio na Maatersu u Sinsinatiju sa 6:4, 7:5.

Simon je ranije tokom Mastersa u Šangaju ponovo eliminisao Viktora Troickog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: