Moreira ostao uprkos tragediji

Ključni fudbaler Partizana Almami Moreira verovatno će igrati u odlučujućem meču srpskog šampiona sa Apoelom uprkos porodičnoj tragediji.

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2009.

10:46

Default images

Moreiri je u utorak, dan pred revanš utakmicu treće runde kvalifikacija za LŠ, preminula majka, ali je Portugalac rekao da želi da igra protiv Apoela i da će tek posle tog meča otputovati u Portugal.

Vest o tragediji je u tabor Partizana stigla na treningu veče pred utakmicu. Moreira je na trening stigao sa pola časa zakašnjenja i objasnio treneru Jokanoviću šta se desilo.

Trener crno-belih je saopštio Portugalcu da istog sekunda može da otputuje kući, ali je Moreira to odbio. Odgovorio je da mora samo nakratko da ode do svog stana, da se odmah zatim vraća u karantin, da želi da igra utakmicu i da će tek nakon utakmice otputovati u Portugal.

Na zvaničnim internet stranicama FK Partizan, pored saučešća Moreiri povodom smrti njegove majke, navodi se i da klub "izražava veliko poštovanje prema želji igrača da uprkos svemu bude u sastavu ekipe" , a konačnu odluku o tome da li će Moreira igrati protiv Apoela doneće stručni štab Partizana tokom popodneva.

Partizan u Humskoj juri prednost Apoela od 2:0. Pobednik dvomeča dobija zagarantovanih osam mečeva u Evropi – u slučaju ispadanja u četvrtoj rundi kvalifikacija za LŠ, ekipa ide u grupnu fazu Evropa lige.

Meč počinje u 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

174 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: