Rakočević nastupa na EP?

Iako se spekulisalo da Igor Rakočević neće nastupati za košarkašku reprezentaciju Srbije, „Sport“ piše da će najbolji strelac Evrolige ipak igrati u Poljskoj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2009.

12:18

Default images

Iako je Dušan Ivković objavio preliminarni spisak kandidata za kontinentalni šampionat u Poljskoj, Rakočević će se ipak priključiti reprezentaciji. U dogovoru sa Ivkovićem, Rakočević bi trebalo da se pridruži košarkašima Srbije između prvog i petog avgusta, posle bazičnih priprema u italijanskoj Flogariji.

Proteklih meseci dosta se spekulisalo o Rakočevićevom nastupu u Poljskoj, uz izjave samog Rakočevića kako „ima potrebu za dužim odmorom i detaljnim zdravstvenim pregledom“. Novi igrač Efes Pilsena imao je problema sa Ahilovom tetivom, ali je njegovo zdravstveno stanje u ovom momentu dobro.

Srbija će se na Evropskom Prvenstvu u Poljskoj takmičiti u grupi sa Španijom, koja će verovatno učestvovati u najjačem sastavu, Slovenijom i Velikom Britanijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: