B92: Ivan Stevanović prelazi u Sošo

Desni bek Partizana Ivan Stevanović nastaviće karijeru u francuskom ligašu Sošou, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2009.

14:08

Default images

Stevanović bi trebalo da u petak otputuje u Francusku gde će biti obavljeni lekarski pregledi. Nezvanično, obeštećenje Partizanu za ovaj tansfer iznosi milion evra, a nisu poznati detalji dogovora kluba i igrača. Ranije je pominjana mogućnost da Stevanović ode u januaru ili pred kraj prelaznog roka, posle kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ivan Stevanović je rođen 24. juna 1983. godine, jednom je igrao za reprezentaciju Srbije. U Partizan je došao u junu 2008. godine, a prethodno je branio boje OFK Beograda. Na Karaburmu je stigao u leto 2006. iz čačanskog Borca.

Prethodne sezone je u dresu Partizana u Jelen Superligi odigrao 26 utakmica i postigao jedan gol.

Igrao je na tri utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona i šest mečeva Kupa UEFA i bio strelac u revanšu prvog kola tog takmičenja u duelu sa ekipom Temišvara. Jedan gol postigao je i u polufinalu Lav kupa Srbije.

Stevanović je sa Partizanom osvojio oba domaća trofeja.

'Crno-belima', ako se transfer obavi, ostaju dvojica igrača kojima je 'prirodna pozicija' uz desnu aut-liniju, Siniša Stevanović i Bogdan Stević, a na mestu desnog beka igrao je i Marko Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: