Siti blizu transfera Santa Kruza

Engleski fudbalski portal Goal.com objavio je da je Mančester Siti doveo Paragvajca Roke Santa Kruza iz Blekburna za 18 miliona funti.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

23:58

Default images

Menadžer Sitija, Mark Hjuz pokušao je tokom zimskog prelaznog roka da u Mančester dovede bivšeg napadača Bajerna ali je Blekburn odbio da proda svog najboljeg igrača koji je propustio finiš prethodne sezone zbog povrede. Ukoliko Kruz pređe u Siti za objavljenu cifru biće to sjajan posao za Blekburn koji je Paragvajca platio 3,5 miliona funti kada ga je doveo iz minhenskog giganta.

Ostrvski mediji navode da je za potvrdu transfera potrebno još samo da Santa Kruz prođe medicinske preglede i dogovori lične uslove.

Ukoliko se transfer ostvari Roke Santa Kruz će biti drugo pojačanje ’građana’ ovog leta jer je vezni igrač Geret Beri došao iz Aston Vile.

Kruz je u Englesku došao 2007 upravo na zahtev tadašnjeg menadžera Blekburna, a sadašnjeg stručnjaka Sitija Marka Hjuza. Za dve godine u Premijer ligi odigrao je 57 utakmica i postigao 23 gola. Za reprezentaciju Paragvaja nastupio je 61 put, a 20 puta je bio strelac.

U januaru 2008. izabran je za igrača meseca decembra 2007. u Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: