B92: Dva Brazilca u Crvenoj Zvezdi

Posle Lekića, Ignjatijevića i Đorđevića, na "Marakanu" stižu dva Brazilca iz crnogorske Zete saznaje B92. Ništa od povratka Stojkovića i Purovića...

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

23:33

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovaće tokom prelaznog roka dva brazilska fudbalera iz crnogorske Zete. Kako nezvanično saznaje B92, ukoliko prodju lekarske preglede, medju crveno-bele dolaze Carlos Eduardo de Fiori Mendes „Kadu“ 23 –godišnji napadač i Oliveira de Valle Savio (1984).

Dva fudbalera doputovaće u Beograd u subotu, a ukoliko prodju lekarske preglede, potpisaće ugovore u ponedeljak.

Pored Brazilaca (Kadu već dve sezone jedan od najboljih igrača crnogorske lige), u subotu u Beograd stiže i Darko Lazović, pošto su uspešno završeni pregovori sa Borcem oko ovog talentovanog napadača. Praktično je završen i posao sa Čukaričkim oko angažovanja Vilotića koji će se ekipi pridružiti po završetku EP.

Crveno-beli su isplatili sva dugovanja Abubakaru i Aval Isahu koji će se ekipi deefinitivno priključiti naredne srede u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, od povratka Vladimira Stojkovića i Milana Purovića neće biti ništa. Lisabonski Sporting sada želi da srpski klub plaća njihova visoka godišnja primanja, što je za novo rukovodstvo kluba koje želi da uvede mere štednje, previše . Dopis crveno-belih oko kašnjenja u plaćanju Bernarda Parkera, rešavaće svetska kuća fudbala.

Klub iz Ljutice Bogdana još uvek nije odustao od talentovanog beka Mogrena Luke Pejovića, traži se i rešenje oko angažovanja još jednog domaćeg napadača.

Celokupan prošireni sastav Crvene zvezde proći će drugi deo priprema u Ivanjici kada će biti jasnije na koga novi trener Vladimir Petrović Pižon najozbiljnije računa...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: