Tores ostaje na 'Enfildu'

Napadač Liverpula Fernando Tores rekao je da namerava da dres ’crvenih’ nosi još dugi niz godina.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

21:52

Default images

Za 25-godišnjeg Španca je navodno bio zainteresovan Mančester junajted nakon što je Kristijana Ronalda prodao Real Madridu za rekordnih 80 miliona funti. Ipak, Tores je rekao da je srećan u Liverpulu.

„Veoma sam srećan sa mojim ugovorom u Liverpulu. Nikada ne bih otišao negde gde bi zarađivao malo više, a gde ne bi bio srećan. Bilo bi pohlepno sa moje strane kada bi želeo nešto više. Dokle god me Liverpul želi, ostaću“, rekao je Tores.

Španski napadač trenutno se nalazi u Južnoj Africi gde sa nacionalnim timom igra na Kupu Konfederacija. Tores je 2008. sa Španijom osvojio prvenstvo Evrope a u finalu protiv Nemačke postigao je jedini gol na meču.

„Nakon osvajanja Evropskog prvenstva osetio sam kako je pobeđivati na najvišem nivou. Kada jednom to osetite, glad za uspehom postaje zavisnost.“

Tores je nedavno potpisao poboljšani ugovor koji ga za Liverpul vezuje do 2013. godine.

„Monog igrača je produžilo ugovore ovog leta sa Liverpulom, a igrači to ne rade ukoliko ne misle da će im se ispuniti ambicije. U klubu je mnogo pozitivne energije i mnogo vere u trenera. Ja najiskrenije verujem da ću ovde osvojiti Premijer ligu i Ligu šampiona. Pobednička tradicija u ovom klubu je očigledna. Ja samo želim da budem učesnik u malom delu istorije ovog kluba.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: