Kleo i zvanično igrač Partizana

Kleverson Gabrijel Kordova - Kleo, 23-godišnji brazilski napadač, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i predstavljen je kao novi igrač crno-belih.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

16:21

Default images

Tako je pisanje medija koji su prelazak Klea sa jedne na drugu stranu Topčiderskog brda nazivali gotovim poslom još pre nekoliko nedelja potvrđeno zvaničnim potpisom ugovora. Pregovori između Partizana, Klea i njegovog menadžera nisu bili laki, navodi se na zvaničnim internet stranicama FK Partizan, ali su završeni četvorogodišnjim ugovorom.

Brazilac stiže u Partizan kao slobodan igrač s obzirom da njegov bivši klub nije iskoristio još ranije ponuđenu opciju da do određenog roka i pod određenim uslovima sklopi ugovornu saradnju sa njim.

"Izabrao sam klub koji ima viziju i šampionski mentalitet, a navijači Crvene zvezde ne bi trebalo da se ljute, jer se sa bivšim klubom nisam dogovorio.

Nije to ništa strašno", bile su prve reči Brazilca na predstavljanju u Humskoj 1 koje se nije razlikovalo od sličnih situacija u ranijim prelaznim rokovima.
www.partizan.rs
Kleo je na pitanje da li se plaši navijača Crvene zvezde i da li će imati posebno obezbeđenje odgovorio pitanjem "Zašto bih to radio?"

"Do sada mi niko ništa nije loše rekao, nije me zvao niko mi nije pretio.

Navijači Zvezde znaju u kakvoj se situaciji nalazi klub. Nismo se dogovorili i tu nema ničeg lošeg", rekao je Brazilac i dodao da su "takve stvari u fudbalu normalne".

Novi napadač Partizana rekao je da mu je drago što će igrati u crno-belom dresu jer su i on i njegov brat navijači crno-belog Korintijansa. Izabrao je da mu na leđima bude broj 9.

"Bio bih zadovoljan sa 18 golova", rekao je Kleo i dodao da od novih saigrača najviše poštuje Almamija Moreiru, kao i da je njegov zemljak Žuka pomogao da donese odluku ishvalivši Partizan.
www.partizan.rs
"Presudilo je to što Partizan osvaja titule i ima priliku da igra u Ligi šampiona", rekao je Kleo.

Brazilac je u Crvenu zvezdu došao pre deset meseci, na 24 zvanične utakmice postigao je 12 golova a pre dolaska u Beograd igrao je za portugalski Olivaiš gde je na 53 utakmice postigao 23 gola.

U Brazilu je nastupao za tri ekipe, Feroviario, Atletiko Paranaense i Figuirense, odigrao je 56 mečeva i postigao 16 golova.

Rođen je 9. avgusta 1985. godine.

Partizan je pre Klea u ovom prelaznom roku angažovao Mladena Krstajića, Branislava Jovanvoića i Sinišu Stevanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

214 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: