'Lista sumnjivih' na Vimbldonu?

Engleski Independent objavio je da će organizatori ovogodišnjeg teniskog turnira na terenima Vimbldona "pažljivo pratiti igru" bar šestorice tenisera.

Izvor: B92, Independent

Petak, 19.06.2009.

02:14

Default images

Igrači čija se imena ne navode nalaze se na 'listi za posmatranje' zbog nekih neočekivanih rezultata koje su postizali prethodnih godina a među sumnjivima bi moglo da se nađe 12 igrača od kojih su neki plasirani u prvih 50 na ATP listi.

Independent navodi i da je jedan gledalac iz Rusije uhapšen u Holandiji jer se ilegalno kladio na terenu za vreme meča Oskara Ernandeza iz Španije i Austrijanca Danijela Kelerera.

Independent navodi da je predsednik ATP Adam Helfant izjavio da je "od januara 2008. godine ATP tur, Gren slem turnire i VTA tur prati posebna jedinica za zaštitu integriteta tenisa koju vodi Džef Ris."

"Sve što im je u opisu posla oni rade i mi nemamo nameru da komentarišemo bilo kakve optužbe ili navode medija," rekao je Helfant a preneo Independent.

Prema pisanju Independenta na listi igrača čiji će mečevi biti posebno praćeni su "teniseri iz Rusije, Argentine, Italije, Španije i drugih država".

Mečeve turnira u Vimbldonu direktno će prenositi televizija B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: