Derbišir trajno u Olimpijakosu

Grčki fudbalski klub Olimpijakos saopštio je da je postigao dogovor sa engleskim premijerligašem Blekburnom oko trajnog transfera napadača Meta Derbišira.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.06.2009.

23:21

Default images

Grčki šampion nije objavio finansijske detalje ali su mediji preneli da će ceo transfer koštati Olimpijakos tri miliona evra, a 23-godišnji fudbaler će u Atini igrati tokom naredne četiri godine. Derbišir je došao u Olimpijakos iz Blekburna na pozajmicu u zimskom prelaznom roku i u igru je uglavnom ulazio sa klupe, ali je na 13 mečeva postigao čak osam golova.

On je prošlog meseca bio dvostruki strelac na meču protiv AEK-a u finalu Kupa Grčke (4:4) i navijači su ga proglasili za heroja tog finala, a klub iz Pireja je slavio u toj utakmici posle boljeg izvođenja penala.

Derbišir je prošle sezone za Blekburn odigrao 22 meča i postigao 5 golova, a u karijeri je za taj klub odigrao 54 utakmice na kojima je postigao ukupno 12 golova.

Napadač je nastupao i za mladu reprezentaciju Engleske, za koju je odigrao 13 mečeva na kojima je postigao šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: