Dejan Đurđević preuzeo OFK Beograd

Dejan Đurđević definitivno je novi trener OFK Beograda.

Izvor: B92

Utorak, 09.06.2009.

13:06

Default images

Đurđević, koji je igračku karijeru završio na Karaburmi, tokom prethodne sezone vodio je ekipu Čukaričkog, a pre toga kao trener radio je u mlađim selekcijama OFK Beograda, vodio kadetsku reprezentaciju Srbije a u decembru 2008. godine preuzeo ekipu sa Banovog brda. Na klupi OFK Beograda prethodne sezone sedeli su Mihajlo Ivanović i Simo Krunić.

Đurđević je rođen 1967. godine, igrao je za Kolubaru, OFK Beograd (u tri navrata), atinski Apolon, AIK iz Stokholma i Čukarički.

"Izbor Đurđevića je još jedna potvrda da sprovodimo plan vraćanja naših bivših igrača u klub," rekao je za 'Sportski žurnal' predsednik OFK Beograda Momčilo Minić, "Kvalitet nam je uvek u prvom planu ali važno je i sa kakvim emocijama treneri rade. Đurđević je pokazao više puta da mu je klupa OFK Beograda životna želja i sada ima priliku da pokaže koliko ju je zaslužio."

OFK Beograd je prethodnu sezonu završio na 11. mestu, u poslednjem kolu izbegavši ispadanje iz Jelen Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: