Stepanović i zvanično u Vojvodini

Dragoslav Stepanović je i zvanično imenovan za novog trenera fudbalera Vojvodine i u ponedeljak će se prvi put obratiti novinarima, saopštio je novosadski klub.

Izvor: B92

Nedelja, 07.06.2009.

14:50

Default images

Stepanović će zvanično biti promovisan na konferenciji za novinare koju će FK Vojvodina organizovati u novoj zgradi Fudbalskog centra ’Vujadin Boškov’ u Veterniku. Kako prenosi novosadski ’Dnevnik’, dogovor između Dragoslava Stepanovića i Vojvodine postignut je prilikom susreta novog šefa stručnog štaba i predsednika tog superligaša Ratka Butorovića.

Stepanović je već bio viđen na klupi Vojvodine još na početku drugog dela protekle superligaške sezone, ali je na njegovo mesto došao Ljupko Petrović, koji je ekipu vodio samo u dva prolećna kola.

Nakon Petrovića na klupu Novosadjana je došao Zoran Marić, sa kojim je Vojvodina sezonu završila kao vicešampion Srbije.

Stepanović je kao igrač nosio dresove OFK Beograda, Crvene zvezde, Ajntrahta iz Frankfurta i Mančester sitija, a za reprezentaciju Jugoslavije nastupio je 34 puta.

U trenerskoj karijeri Stepanović je vodio Ajntraht iz Trira, Ajntraht iz Frankfurta, Bajer iz Leverkuzena, sa kojim je 1995. godine osvojio Kup Nemačke, zatim Lajpcig, Štutgart Kikers, Ofenbah i Oberhauzen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: