Stojković se vraća u Sporting

Srpski golman Vladimir Stojković vratiće se u Sporting iz Lisabona na kraju sezone, pošto Hetafe nije uspeo da obezbedi trajni prelazak Stojkovića.

Izvor: B92

Subota, 23.05.2009.

18:27

Default images

„Hetafe je dao do znanja ljudima u Sportingu da žele da kupe Stojkovića, ali jedino ukoliko cena bude spuštena. Sporting nije prihvatio te uslove, tako da će se Stojković vratiti u Lisabon“, izjavio je Zoran Stojadinović, menadžer srpskog fudbalera, i dodao da je Hetafe nudio 500 hiljada evra i 25% od sledećeg transfera.

Portugalski klub za reprezentativnog čuvara mreže tražio je milion evra.

Vladimir Stojković je ponikao u Loznici, a afirmaciju je stekao u Zemunu u periodu od 2003-2005. godine. Potom se vratio u Crven zvezdu, čiji je član bio od 2000-2003 godine, i dobrim odbranama preporučio se francuskom Nantu.

Tu se nije najbolje snašao, bio je na pozajmici u Viteseu, pre nego što je za milion i po evra došao u Sporting. Ove zime stigao je u Hetafe na pozajmicu.

Za reprezentaciju Srbije nastupio je 23 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: