Imenovani instruktori FSS

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) danas je imenovao instruktore u toj nacionalnoj organizaciji na period od naredne godine.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 21.05.2009.

21:01

Default images

Na odgovornu funkciju postavljeni su Ivan Đukanović (FS Beograda), Milan Rastavac i Goran Ljubinković (FS Vojvodine), Mihajlo Jurasović i Goran Radević (FS Regiona istočne Srbije), Miloš Velebit i Vladimir Ješić (FS Regiona zapadne Srbije), Dušan Šuljagić (Instruktor FŠ) i Dragan Pantelić (Instruktor zadužen za rad sa golmanima).

Odlučeno je da letnji prelazni rok za igrače iz klubova svih stepena takmičenja traje od 15. juna do 31. avgusta, pridržavajući se odredaba Pravilnika o registraciji klubova i igrača FŠ. Naredni zimski prelazni rok trajaće od 11. januara do 8. februara 2010. godine.

Članovi Odbora za hitna pitanja FSS razmatrali su i situaciju oko predstojećih utakmica baraža za popunu dva mesta u Prvoj ligi Srbije za sezonu 2009/10, a odlučeno je da se žrebom odredjuju protivnici izmedju drugoplasiranih klubova srpskih liga (četiri grupe). Oni će medjusobno igrati dve utakmice, jednu kod kuće a drugu kao gost, s tim da će žrebom biti odredjeno ko je domaćin u prvom meču.

Žreb utakmica baraža za popunu pomenuta dva mesta biće održan 29. maja u prostorijama FSS. U Prvu ligu Srbije ulaze prvaci četiri grupe Srpske lige - Istok, Zapad, Vojvodina i Beograd, kao i dva pobednika susreta baraža.

Odbor za hitna pitanja je razmatrao informaciju u vezi spora izmedju FK "Čukarički" i igrača Mirka Poledice. Na osnovu raspoloživih činjenica, konstatovano je da Čukarički nije pismeno obavestio FSS o okončanju sudskog spora sa Poledicom i da nije pismenim putem dostavio sporazum sa tim igračem o regulisanju medjusobnih prava i obaveza, a shodno odlukama nadležnih organa Zajednice fudbalskih klubova Super lige.

Zbog toga je dat nalog Stručnoj službi FSS da realizuje deponovanu menicu, u skladu sa sporazumom od 21. novembra 2008.godine, a ukoliko se sredstva od menice ne naplate do 23.maja 2009.godine, aktivira se suspenzija izrečena od nadležnog organa Zajednice fudbalskih klubova Super lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: