Đilas: Terene na upravu Đokovićima

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da bi teniskim terenima "Milan Gale Muškatirović" trebalo i narednih godina da upravlja porodica Đoković.

Izvor: Beta

Nedelja, 10.05.2009.

18:34

Default images

Na teniskim terenima smeštenim uz obalu Dunava na Dorćolu u nedelju se završava prvi ATP turnir u istoriji Srbije. Organizaciju takmičenja sprovela je porodica najboljeg srpskog tenisera, koji je osvojio turnir.

"Mislim da je Beograd dobio zaista sjajan događaj sa teniskim turnirom koji nas je na taj način uvrstio na mapu Evrope i sveta. Objekat koji je tamo napravljen zaista sjajno izgleda. Ta teritorija ne može da se prepozna. Zasluge za to svakako idu gradu, republici i opštini Stari grad, ali najviše Novaku Đokoviću i njegovoj porodici", rekao je Đilas agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, sada se već postavlja pitanje šta će biti sa terenima dan posle finala.

"Moje mišljenje je da bi Novak Đoković trebalo da nastavi da upravlja tim objektom, naravno uz određenu nadoknadu opštini koja je vlasnik, i da se tako pripremimo za sledeću godinu i sve ostale dok imamo ATP turnir", rekao je Đilas.

On je objasnio da je to način da se "naprave novi mladi teniseri, ali i da se omogući nekim novim klincima da se bave ovim sportom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: