B92: Ko su "spasioci" Zvezde?

Kako saznaje B92, proglas bivših igrača Zvezde koji će biti pročitan u utorak na stadionu u Ljutice Bogdana, potpisalo je do sada nekoliko desetina igrača.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2009.

22:49

Default images

Među njima su kako saznajemo i "Zvezdine zvezde" Dragoslav Šekularac, Vladimir Petrović Pižon, Dragan Stojković Piksi, ali i brojni igrači koli su ispisali bogatu istoriju kluba: Ratomir Dujković, Boško Djurovski, Dušan Maravić, Dejan Rambo Petković, Miloš Šestić, Petar Krivokuća, Jovica Nikolić, Žarko Djurović, Jovan "Kule" Aćimović, Vladan Lukić...

Na konferenciji za medije govoriće Dragoslav Šekularac, Ratomir Dujković, Vladimir Petrović Pižon, Ivan Adžić i Vladan Lukić.

Kako saznajemo, tom prilikom biće pročitan i proglas igrača u kome se između ostalog navodi da "klub živeći u prošlosti nije umeo da se prilagodi novonastalim vremenima, i da je došlo do toga da u klubu trenutno nema flastera, da svlačionice prokišnjavaju, i da igrače pred najvažniji meč sezone u Sevojnu nema ko da prati:

"Ne tražimo krivce, već želimo da pošaljemo jasnu poruku, da se krene u mobilizaciju – da se pomogne Crvenoj zvezdi." Kako nezvanično saznajemo igrači koji su stvarali istoriju kluba osvrnuće se i na tragičnu situaciju koja trenutno vlada na "Marakani": " Nema lekova, flastera, razni menadžeri zastrašuju službenike kluba u pokušaju da otmu pojedine igrače u ovom rasulu".

Bivši igrači kluba ogorčeni su i činjenicom da igrače nema ko da prati na meč u Sevojnu koji je izuzetno važan za Crvenu zvezdu:

Zato će od utorka igrači biti uz igrače svakodnevno, i pomagati na sve načine ekipi i treneru da dobiju sve mečeve do kraja sezone. Sa ekipom u Sevojno putovaće najmanje 20 bivših igrača kluba, a u narednim danima do Skupštine čuvaće svakodnevno i imovinu na stadionu.

Kako je najavljeno od utorka će igrači pokušati da zakažu razgovore sa svim relevantnim faktorima u ovoj državi. Javnost će o učinjenom i daljim planovima biti obaveštena za 21 dan.

Bivši igrači kluba podržavaju zahtev navijača da se Skupština organizuje što pre, a više detalja iz proglasa, koji kako saznajemo još uvek potpisuju igrači kluba, biće poznato u utorak na konferenciji za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: