UO FK Crvena zvezda podneo ostavku!

Kompletan UO FK Crvena zvezda podneo je ostavke, do sazivanja Skupštine klub će voditi komisija u sastavu Branimir Babarogić-Miodrag Đorđević-Dragoljub Lekić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2009.

21:00

Default images

Na sednici održanoj na "Marakani" članovi Upravnog odbora usvojili su ostavku Marka Miškovića, koji je odlučio da se povuče iz kluba. Skupština je zakazana za 8. jun, a na njoj će biti izabran novi predsednik kluba.

Svi članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda, solidarišući se sa ostavkama predsednika Dobrivoja Tanasijevića - Dan Tane i potpredsednika Marka Miškovića, istovremeno su spremni da podnesu odgovornost za rukovođenje klubom i ostvarene finansijske rezultate u periodu trajanja mandata do podnošenja ostavke.

"Upravni odbor FK Crvena zvezda radio je u veoma teškim uslovima uz mnogo nerazumevanja šire društvene zajednice, navijača, ljubitelja kluba. Stvorena je svojevrsna medijska hajka i slika da klub žele da privatizuju pojedinci, članovi Upravnog odbora FK Crvena zvezda i da se zbog toga obezvređuje vrednost kluba.

Činjenica da je podneta ostavka kompletnog Upravnog odobra na najbolji način demantuje te tvrdnje, a veliki iznos novca u vidu pozajmica FK Crvena zvezda dokazuje ljubav i odanost prema FK Crvena zvezda.

Upravni odbor FK Crvena zvezda apeluje na igrače i stručni štab da se usredsrede i koncentrišu samo na pobede i da uvek imaju na umu ime Crvene zvezde. Crvena zvezda je dugovala i ranije, ali nikome nije ostala dužna, pa će i sadašnje obaveze u dogledno vreme izmiriti.

Pozivamo sve ljubitelje Crvene zvezde, sve medije i sredstva javnog informisanja, da pokušaju da stvore oko FK Crvena zvezda takav nivo pozitivne energije koji će budućem rukovodstvu i igračima olakšati put za izlazak iz krize", stoji u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Dobrivoje Tanasijević podneo je ostavku na mesto predsednika kluba u petak. Ostavkom kompletne uprave ispunjen je ultimatum navijača postavljen u sredu.

Crvena zvezda nalazi se na trećem mestu na tabeli Jelen Superlige sa 48 bodova, 20 manje od vodećeg Partizana, koji je odbranio titulu. U polufinalu Lav kupa Srbije "crveno-beli" sastaju se sa Sevojnom i imaju priliku da trijumfom u tom takmičenju spasu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: