Još dva Srbina na "Serbia openu"

Organizatori "Serbia Opena", prvog srpskog ATP turnira, odlučili su da specijalne pozivnice za učešće upute Filipu Krajinoviću i Arseniju Zlatanoviću.

Izvor: B92

Nedelja, 12.04.2009.

14:27

Default images

Prvi čovek turnira Goran Đoković odlučio se za patriotski potez uručivši 'vajld karte' dvojici domaćih tenisera. "Mogu sa zadovoljstvom da potvrdim da su Krajinović i Zlatanović dobili 'vajld karte' za glavni žreb. Umesto da trgujemo sa njima, kao što se to radi na drugim turnirima, mi smo želeli da ovim gestom pomognemo našim talentovanim igračima.

Turnir se zove Srbija open i red je da na njemu učestvuje što više tenisera sa ovih prostora. Oba naša mlada asa su se zahvalila kako to i dolikuje, pokazavši da su i kao ličnosti zaslužili vrhunski tretman", rekao je Goran Đoković.

Osim Krajinovića i Zlatanovića specialnu pozivnicu dobio je i Japanac Kai Nišikori,a ostalo je upražnjeno još jedno mesto.

Turnir Srbija open igra se od drugog do desetog maja na šljaci za ukupni nagradni fond od 450.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: