Počela prodaja karata za Vimbldon

Organizatori teniskog turnira u Vimbldonu saopštili su da su pustili u prodaju 2.500 petogodišnjih kompleta karata za mečeve na Centralnom terenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2009.

16:41

Default images

Cena jednog godišnjeg paketa iznosi 40.700 dolara. Kompleti ulaznica za mečeve na Centralnom terenu Vimbldona kupcima garantuju mesto na svakom meču na tom terenu u periodu od 2011. do 2015. godine. Turnir u Vimbldonu održava se ove godine od 22. juna do 5. jula, a mečeve iz Londona ekskluzivno će prenositi televizija B92.

Organizatori trećeg grendslema u sezoni očekuju da će od prodaje petogodišnjih kompleta zaraditi oko 87,3 miliona dolara.

Prvi put će se mečevi na igrati na Centralnom terenu sa novopostavljenim pokretnim krovom, koji će sprečiti prekidanje i odlaganje mečeva zbog kiše.

U saopštenju organizatora takođe se navodi i da je uloženo mnogo novca u izgradnju restorana i kafića u okviru teniskog kompleksa, u kojima će pristup imati samo vlasnici godišnjih karata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: