Petrović napustio Vojvodinu

Posle remija sa OFK Beogradom u nedelju (1:1), Ljupko Petrović podneo je ostavku na mesto trenera Vojvodine.

Izvor: B92

Nedelja, 08.03.2009.

20:16

Default images

Petrović je ekipu vodio samo u dva zvanična meča i osvojio jedan bod. U prvom kolu prolećnog dela JSL Vojvodina je neočekivano izgubila od poslednjeplasiranog Napretka, a u meču sa OFK Beogradom Voša je vodila do 95. minuta, ali na kraju nije uspela da dođe do pobede.

"Bez obzira na to šta uprava bude rekla, moja odluka je konačna. Nisam došao da se borim za treće ili četvrto mesto, već za titulu", izjavio je Petrović posle remija sa OFK Beogradom.

Uprava i igrači Vojvodine su tokom zimskih priprema često najavljivali borbu za titulu, ali su u prva dva kola nastavka šampionata, umesto da smanje zaostatak za vodećim Partizanom koji je iznosio tri poena, zaostali šest, a i izgubili su prednost nad Crvenom zvezdom koja sada iznosi samo jedan poen.

U međuvremenu, klub je napustio Ratko Butorović, a Petrović je došao i u sukob sa predsednikom Vojvodine Vojislavom Gajićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: