Den Tana: "Ćorović je na odmoru"

Predsednik Crvene zvezde Den Tana negirao je da je generalni sekretar kluba Saša Kozić otpustio direktora stadiona Miodraga Ćorovića.

Izvor: B92

Petak, 20.02.2009.

16:09

Default images

Tana je, na konferenciji za novinare posle sastanka sa sekcijom veterana Crvene zvezde, rekao da je Ćorović otišao na tronedeljni godišnji odmor, i da će se tek razgovarati o njegovom statusu. Sa druge strane, Ćorović tvrdi suprotno. Direktor stadiona je naglasio da mu je Kozić rekao da je otpušten, i kao razlog nejasno naveo da "nije kooperativan".

"Na radnom mestu sam, i nemam rešenje za godišnji odmor. Prvi put i čujem za isti. Znam samo šta mi je rekao generalni sekretar, ali ja ne mogu da komentarišem njegovu odluku. Svoj posao radio samo časno, pošteno i stručno", rekao je Ćorović agenciji Beta posle konferencije na kojoj je Den Tana kazao da otkaza nije bilo.

"Ćorović nije smenjen, nego je otišao na odmor tri nedelje. Posle toga... videćemo", kazao je predsednik Zvezde, a potom i nejasno govorio o odnosima u rukovodstvu "crveno-belih".

"Nekim danima se i nekoliko puta pokajem što sam prihvatio da budem predsednik Zvezde... Generalni sekretar Kozić i ja svaki dan imamo neke rasprave, ali to je normalno suprotstavljanje stavova", naveo je Tana.

"Sve odluke Upravni odbor donosi zajedno. Ranije se dešavalo da Upravni odbor samo aminuje već završen posao, ali sada nije tako", istakao je Tana.

Beogradski mediji preneli su da je Ćorović smenjen zato što navodno nije želeo da lobira da na predstojećem Saboru Zvezde, na kome se biraju članovi klupske Skupštine, sadašnji rukovodioci "crveno-belih" zadrže svoje pozicije.

Den Tana je, inače, najavio da će se Sabor Crvene zvezde verovatno održati u martu. Tačan datum biće preciziran na narednoj sednici Upravnog odbora, koja će biti održana do kraja meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: