B92: Marković (ipak) u Zvezdi

Australijanac srpskog porekla Stiven Marković novi je član KK Crvena zvezda, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.02.2009.

23:52

Default images

Uprkos informacijama koje su se pojavile u ponedeljak i prema kojima je dogovor Markovića i Crvene zvezde propao zbog administrativnih problema i nemogućnosti da bude licenciran za takmičenja, Australijanac u utorak ipak dolazi u Beograd, kada će potpisati ugovor do kraja sezone. Australijski plejmejker će u Zvezdi igrati kao pozajmljen igrač, pošto ima važeći ugovor sa italijanskim Benetonom na još dve godine.

Želja uprave Zvezde je da dovede plejmejkera i da ga licencira već za ovogodišnje učešće na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, koji se igra od srede do subote u Nišu, a na kome "crveno beli" neće moći da računaju na povređenog pleja Marka Marinovića.

Stiven Marković je ove sezone nastupao za italijanski Beneton u Evrokupu. Marković je za "crveno-bele" već igrao od 2005. do 2008. godine i sa ekipom je osvojio Kup Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: