I Totenhem želi Lazovića?

Napadač Borca iz Čačka Darko Lazović vratio se iz Londona gde je poslednjih sedam dana trenirao sa Totenhemom.

Izvor: B92

Utorak, 10.02.2009.

11:04

Default images

Lazović je bio izuzetno zadovoljan boravkom u Totenhemu, ali je izjavio kako još uvek nije odlučio da li će postati član ’pevaca’. „Sve je bilo kako se samo poželeti može. Nosim izuzetne uspomene iz velikog kluba. Nije mi lako, svi bi da se pitaju o mojoj fudbalskoj budućnosti. Gledam šta mi je bolje činiti, zato i ne žurim. Sačekaću sve odgovore i tek onda ću odlučiti“, rekao je Lazović.

Koliko sam ja saznao, on je prošao u Totenhemu. On treba da donese da li će da promeni sredinu. Uostalom, sve je u njegovim rukama, možda je najbolje da i on sam odlučuje, bez obzira na svoju mladost“, izjavio je trener Čačana Ljubiša Dmitrović.

Vlasnik ’Autočačka’ Milenko Kostić, koji je generalni sponzor kluba potvrdio je da je odlazak Lazovića prioritet kluba.

Za Borac je bitno i veoma značajno da se renomirani klubovi interesuju za njegove igrače, prema tome nema razloga da tako nešto krijemo. Dobro je poznato da se za Lazovića prvo interesovala Crvena zvezda, pa Herta, a što se tiče Totenhema još uvek nemam pravu viziju. Nepoznato mi je kakav je utisak ostavio. Svaki klub ima pravo da se interesuje, a i nama je stalo da se sve završi kako trebe, pre svega da bude korisno po igrača, ali i po klub“, rekao je Kostić.

Herta je bila blizu dovođenja 18-godišnjeg fudbalera i verovalo se da će Lazović postati član berlinskog kluba od narednog leta.

Borac se za nastavak sezone pripremao u Crnoj Gori i 'zebre' se u utorak vraćaju u Čačak za završni deo priprema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: