Alen Stevanović u Interu

Ofanzivni vezni igrač Radničkog iz Obrenovca i omladinski reprezentativac Srbije, Alen Stevanović potpisao je ugovor sa Interom.

Izvor: B92

Utorak, 03.02.2009.

11:22

Default images

Stevanović, koji je 7. januara napunio 18 godina, naredne tri ipo godine biće član ’neroazura’. Mladi srpski fudbaler, rođen u Cirihu, odmah je prekomandovan u mladu selekciju milanskog kluba, Inter Primaveru. Stevanović igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača ili polušpica i u Radničkom iz Obrenovca proveo je više od dve godine.

Stevanović je od druge polovine januara bio u kampu Intera gde je ostavio dobar utisak na trenera mlade ekipe, Vinćenca Espozita, ali i na Žozea Murinja. Mladi srpski fudbaler je još pre više od godinu dana privukao pažnju Sampdorije i Torina, ali je Inter bio najkonkretniji.

U Interu su najavili i mogućnost pozajmice Stevanovića nekom od klubova iz Serije B.

Mladi tim Intera zauzima prvo mesto u 'Primavera' ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: