JJ: "Mesto nam je u eliti"

Ženska teniska reprezentacija Srbije održala je u beogradskoj Areni prvi trening pred mečeve Fed kupa sa Japanom, 7. i 8. februara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.02.2009.

17:08

Default images

Selektor Dejan Vraneš je radio sa kompletnom reprezentacijom, trenirale su Jelena Janković, Ana Ivanović, Ana Jovanović i Bojana Jovanovska. Nacionalnom timu će se u sredu priključiti i mlada Aleksandra Krunić, vicešampionka dubla na nedavno završenom juniorskom Australian openu.

"Veoma sam srećna i ponosna što ću imati priliku da igram prvi zvaničan meč u Beogradu. Odigrala sam 30 mečeva za reprezentaciju, putovali smo i borili se od Portugalije, preko Turske, Grcke, Bugarske i mnogih zemalja za mesto gde smo danas i koje nam pripada, mada po kvalitetu vredimo za najjaču grupu - Svetsku A u koju ćemo se, verujem, plasirati već ove godine", izjavila je vodeća srpska teniserka Jelena Janković.
"Dopada mi se kako je urađen teren. Za vikend Srbiju očekuje sportski spektakl kakav do sada nije viđen u našoj zemlji. U svoje i ime reprezentacije pozivam Srbiju da dođu u Arenu 7. i 8. februara i bodre nas, budu uz nas u meču protiv selekcije Japana i da zajedničkim snagama idemo do pobede", rekla je Jankovićeva, kapiten selekcije Srbije.

Trening je održala i reprezentacija Japana, ali bez Aji Sugijame, koja u Beograd stiže u utorak. Japanke po prvi put gostuju u Srbiji, i to u sastavu Sugijama-Fudživara-Morita-Nakamura.

Karte za meč 1.kola FED kupa Svetske B grupe prodaju se na blagajnama Arene, u Bilet servisu, preko sajta Card servisa, kao i na prodajnim mestima Eventima. Cene karata su od 900 din do 4000 din za oba dana.

Raspored mečeva (žreb će biti obavljen u petak):

Prvi dan, 7. februar (subota) – Prvi singl meč počinje u 14h, po završetku prvog sledi drugi singl.

Drugi dan, 8. februar (nedelja) – Prvi singl meč počinje u 14h, po završetku prvog sledi drugi singl, a zatim i dubl meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: